Tuomme maahan ja myymme maatiloille tsekkiläisen JK Machineryn valmistamia viljan, piensiementen ja herneiden jatkojalostus- ja puhdistuslaitteita.

Myymämme laitteet

Käytämme itse JK Machineryn laitteita viljan jatkojalostukseen ja puhdistukseen. Referenssikohteitakin löytyy, jos haluat kuulla lisää käytännön kokemuksista.

JK Machineryltä löytyy myös jatkojalostuslaitteita palkokasveille (härkäpavut ja herneet) sekä piensiemenille ja viljoille, esimerkiksi kuorintakone, kivenerotin ja erilaisia ominaispainolajittelijoita.

Tasoseulalajittelija

Valikoimasta löytyy laadukas tasoseulalajittelija jokaiselle suomalaiselle maatilalle. Koneen erinomaisuus perustuu sen yksinkertaisuuteen ja pieneen kokoon. Isot vibrat ja puhdistuspalloin varustetut lankaseulat tekevät laitteesta erittäin varmatoimisen. Tehokas läpinäkyvä nousuilmaseinä viimeistelee lopputuloksen. Kone on täysin huoltovapaa.

Siemenpuhdistuslaite

Tällä siemenenpuhdistuslaitteella onnistuu niin tarkka kylvösiemenen kunnostus kuin vauhdikkaampi kauppakunnostuskin. Laaja valikoima erilaisia seulavaihtoehtoja mahdollistaa lähes kaikkien Suomessa viljeltävien kasvinsiementen lajittelun ja puhdistuksen. 

Viljanlajittelija

Viljanlajittelija on tullut uudessa kuosissaan kaikkien ulottuville. Suosituimmat tilakoon mallit ovat VibroCompact JCC 05 ja 08. Teollisille viljankäsittelijöille ja isommille maatiloille on saatavilla VibroMax JCM mallisarja, joista isoimmista löytyy läpäisykykyä aina 100 tn/h saakka. Tähän mallisarjaan on saatavilla lisäksi paljon erilaisia varusteita.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja

Yhteystiedot