Tuomme maahan ja myymme maatiloille tsekkiläisen JK Machineryn koneita. JK Machinery valmistaa tarkkuuspuhdistuslaitteita ja jatkojalostuslaiteketjuja kaikille puimurilla puitaville siemenille.

Laitetuntemusta ammattitaidolla

Olemme toimineet JK Machineryn koneiden maahantuojana vuodesta 2014 lähtien. Käytämme itse JK Machineryn laitteita viljan jatkojalostukseen ja puhdistukseen. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä koneisiin ja referenssikohteitakin löytyy, jos haluat kuulla lisää käytännön kokemuksista.

JK Machineryltä löytyy jatkojalostuslaitteita myös palkokasveille (härkäpavut ja herneet) sekä piensiemenille ja viljoille, esimerkiksi kuorintakone, kivenerotin ja erilaisia ominaispainolajittelijoita.

Viljanlajittelija VibroCompact 

JK Machineryn valikoimasta löytyy laadukas viljanlajittelija jokaiselle suomalaiselle maatilalle. Suosituimmat tilakoon mallit ovat VibroCompact 05 ja 08.

Koneen erinomaisuus perustuu sen yksinkertaisuuteen ja pieneen kokoon. 
Isot vibrat ja puhdistuspalloin varustetut lankaseulat tekevät laitteesta erittäin varmatoimisen. Tehokas imuri ja sen alla läpinäkyvä nousuilmaseinä viimeistelevät lopputuloksen. Kone on täysin huoltovapaa.

Avaa tasolajittelijan esite

Kivenerotin

Kaikki käsiteltävät siemenerät, jotka jalostetaan elintarvikkeeksi, vaativat erittäin tarkan puhdistuksen, jotta metallit ja pienet kivet eivät pääse jalostuslinjalle. JK Machineryn JGD tarkkuuserotin tunnistaa haittaesineet ominaispainoon perustuen erittäin herkästi ja poistaa haitaa aiheuttavat vierasesineet.

Avaa JGD Kivenerottimen esite

Teolliset puhdistuslaitteet

Modulaarisesti rakennettava VibroMax-sarja mahdollistaa erittäin korkean puhdistustehon. Mallistosta löytyy ratkaisuja viljan vastaanottosiivoukseen.  Jälkikäsittelyyn löyty varmatoiminen palautuserottelu perustuen ominaispainoon. Laitteiden kapasiteetti on jopa 20-300 tn. VibroMax sarjaa saa varusteltuna erilaisin syöttölaitteistovarustein.

Avaa VibroMaxin esite

Käytettyjen laitteiden kunnostus

Kunnostamme käytettyjä myllylaitteita aina saadessamme niitä käsiimme. Tässä valmistuu juuri triööri, jolla voi erotella kuorellista kauraa kaurakryynien seasta. 

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja

Yhteystiedot